هوشمندی رقابتی، ابزاری تجاری است که به فرایند مدیریت راهبردی در سازمانها کمک کرده و عملکرد کسب و کار را از طریق افزایش دانش، ارتباطات داخلی و کیفیت برنامه های راهبردی افزایش می دهد. هوشمندی رقابتی سمت و سوی رقابت را نشان داده و به شرکتها این امکان را می دهد که از طریق تجزیه و تحلیل حرکات رقبا بتوانند قبل از آنکه تحت تأثیر محیط پیرامون قرار بگیرند، نسبت به پیش بینی و توسعه بازار خود اقدام کنند که این امر در بلندمدت منجر به کسب مزیت رقابتی پایدار می شود. در این مقاله با ارائه یک الگوی پیشنهادی، به بررسی میزان تأثیر هوشمندی رقابتی و اجزای آن بر مزیت رقابتی در شرکتهای موجود در شهرک علمی تحقیقاتی شهر اصفهان پرداخته شده است. اطلاعات مورد نیاز با استفاده از پرسشنامه جمع آوری و از طریق نرم افزار لیزرل مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است. نتایج حاکی از آن است که استفاده از یک برنامه هوشمندی رقابتی سبب دستیابی به مزیت رقابتی نسبت به رقبا می شود و تضمین کننده بقای سازمان است. به عبارت دیگر برنامه ریزی و تمرکز، جمع آوری، تجزیه و تحلیل و انتشار و ارزیابی اطلاعات سبب تقویت قدرت رقابتی شرکت به منظور کسب موقعیت برتر در بازار می شود
رضایی دولت آبادی, حسین , زینلی, زهرا و شکرچی زاده, زهرا . (1390). بررسی میزان تأثیر هوشمندی رقابتی در ایجاد مزیت رقابتی. چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10(6), -.
MLA
رضایی دولت آبادی, حسین , , زینلی, زهرا , و شکرچی زاده, زهرا . "بررسی میزان تأثیر هوشمندی رقابتی در ایجاد مزیت رقابتی", چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10, 6, 1390, -.
HARVARD
رضایی دولت آبادی, حسین, زینلی, زهرا, شکرچی زاده, زهرا. (1390). 'بررسی میزان تأثیر هوشمندی رقابتی در ایجاد مزیت رقابتی', چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10(6), pp. -.
CHICAGO
حسین رضایی دولت آبادی , زهرا زینلی و زهرا شکرچی زاده, "بررسی میزان تأثیر هوشمندی رقابتی در ایجاد مزیت رقابتی," چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10 6 (1390): -,
VANCOUVER
رضایی دولت آبادی, حسین, زینلی, زهرا, شکرچی زاده, زهرا. بررسی میزان تأثیر هوشمندی رقابتی در ایجاد مزیت رقابتی. چشم انداز مدیریت بازرگانی, 1390; 10(6): -.