بنگاه های کوچک و متوسط، به علت محدودیت های و موانع ذاتی شان، از توان تولیدی بالا برای حضور در کلاس جهانی برخوردار نیستند. این امر باعث ایجاد چالش ها و مشکلاتی برای این بنگاه ها برای حضور در رقابت های جهانی شده است. هدف از این پژوهش، بررسی نقش خوشه صنعتی (در اینجا طلاسازی) در توانمندسازی بنگاه های کوچک و متوسط برای دستیابی به مزیت رقابتی مستمر در زمینه هایی مثل کیفیت، هزینه و انعطاف پذیری (تولید در کلاس جهانی) می باشد. تأثیرات خوشه صنعتی بر بنگاه های درون آن را می توان به دو دسته کلی تقسیم کرد: عوامل ساختاری (مزیت های بیرونی) و عوامل توسعه ای طبق نتایج تحقیق، رابطه عوامل خوشه (عوامل ساختاری و توسعه ای) و تولید در کلاس جهانی، مثبت و معنادار می باشد؛ به این معنا که با با افزایش عوامل تأثیرگذار خوشه بر بنگاه های طلاسازی، دستیابی به تولید در کلاس جهانی نیز افزایش می یابد.
حبیبی, لیلی, فارسیجانی, حسن, & سلطانی, هومان. (1390). نقش خوشه های صنعتی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط در دستیابی به تولید در کلاس جهانی "مطالعه موردی: خوشه طلای تهران". چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10(9), -.
MLA
لیلی حبیبی; حسن فارسیجانی; هومان سلطانی. "نقش خوشه های صنعتی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط در دستیابی به تولید در کلاس جهانی "مطالعه موردی: خوشه طلای تهران"", چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10, 9, 1390, -.
HARVARD
حبیبی, لیلی, فارسیجانی, حسن, سلطانی, هومان. (1390). 'نقش خوشه های صنعتی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط در دستیابی به تولید در کلاس جهانی "مطالعه موردی: خوشه طلای تهران"', چشم انداز مدیریت بازرگانی, 10(9), pp. -.
VANCOUVER
حبیبی, لیلی, فارسیجانی, حسن, سلطانی, هومان. نقش خوشه های صنعتی بنگاه های تولیدی کوچک و متوسط در دستیابی به تولید در کلاس جهانی "مطالعه موردی: خوشه طلای تهران". چشم انداز مدیریت بازرگانی, 1390; 10(9): -.